Administratör

Administratör sökes till Regionteater Väst i Borås

Arbetsort: Borås

Yrke: Administratör

Regionteater Väst turnerar med scenkonst för barn och unga i Västra Götaland, som består av 49 kommuner. Det stora upptagningsområdet gör oss till en av Sveriges största turnerande institutioner, tillika en av de största producenterna av scenkonst för barn och unga i Sverige. Vi har två produktionshus - ett i Borås för dans och ett i Uddevalla där teatern har sin hemvist.

Vi söker nu en administratör till verksamheten i Borås, vi är ett arbetslag på drygt 15 personer som arbetar uteslutande med dans, för barn och unga. Regionteater Väst arbetar både med egna dansproduktioner samt också med gästspel och andra samarbeten, vi spelar både på den egna scenen i Borås samt är ute på turné, främst i Västra Götaland.

Arbetsuppgifter

Arbetet handlar bland annat om att ta hand om bokning av resor och hotell, vara publikvärd vid föreställningar samt kassahantering tillika redovisning. Du kommer även att arbeta med viss marknadsföring och ha kontakt med arrangörer. Övriga administrativa göromål som inköp, uppdateringar, register, posthantering, statistik m.m

Kvalifikationer

Du ska ha dokumenterad administrativ kunskap och goda datakunskaper. Regionteater Väst arbetar i Mac-miljö. Du ska ha en stor samarbetsförmåga, god social kompetens samt lätt för att formulera dig i tal och skrift. Du ska vara ordningsam och strukturerad samt kunna arbeta lika bra enskilt, som i grupp. Det är meriterande om du har kunskaper om kultur och scenkonst.

Arbetstid:
Vikariat 100 %, till och med 30/6-2018. Start 22 januari 2018.
Arbete kan förekomma även på kvällar och helger.

Lön: Månadslön, enligt avtal

Kontaktperson:

Producent för Regionteater Väst Dans:

ann.lundberg@regionteatervast.se

Fackliga kontaktpersoner:

Lena Sandgren, personalrepresentant. Teaterförbundet - avd. 27

CV samt personligt brev skickas till:

”Ansökan – administratör” till e-post: ann.lundberg@regionteatervast.se

Sista ansökningsdag 27 oktober 2017