PRODUCENT, DANS REGIONTEATER VÄST

Regionteater Väst producerar scenkonst för en ung publik. Vi håller en hög konstnärlig kvalitet och turnerar i Västra Götaland, som består av 49 kommuner. Det stora upptagningsområdet gör Regionteater Väst till en av Sveriges största turnerande institutioner, tillika en av de största producenterna av scenkonst för barn och unga. Regionteater Väst har två produktionshus, ett i Borås för dans och ett i Uddevalla för teater. Verksamheten omsätter årligen ca 47 mkr och 55 årsarbeten varav ett 40-tal tillsvidareanställda – konstnärer, tekniker och administratörer – alla med fokus på att ge barn och unga en möjlighet att möta en levande scenkonst som placerar deras röster i centrum. Vi spelar ungefär 500 föreställningar under ett år och möter ca 45 000 personer. Du blir en del av den regionala utvecklingen med fokus på barn och unga.

OM ARBETET

Vi erbjuder dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med dansproduktionerna i Borås.
Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna samt övrig verksamhet på teatern, i samarbete med konstnärlig- och teknisk chef. Producenten har budget- och resultatansvar. Producenten ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga dansproduktionerna.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har arbetat några år med produktion av scenkonst eller liknande arbete.
Vi ser gärna att du har kunskaper om avtal och erfarenhet av dans och/eller arbete med dansproduktion. Du har goda administrativa kunskaper och datakunskaper. Du är ordningsam och strukturerad och arbetar lika bra enskilt, som i grupp. Stor samarbetsförmåga, god social kompetens samt lätt för att formulera dig i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska, både i skrift och tal, är ett krav. Arbetets karaktär ställer höga krav på kreativitet, lyhördhet samt ett prestigelöst förhållningssätt. Detta tycker vi präglar arbetsklimatet på Regionteater Väst, där vi hoppas att du ska trivas och utvecklas med oss. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats.

OM VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

ANSÖKAN

Ditt CV och personliga brev skickar du via mail till: rick.stridsberg@regionteatervast.se.
Märk mailet ”Producent Borås” och ansök senast den 25 maj 2018.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid