- ett interaktivt webbinarium som ökar kunskaperna om tillgänglighet i skolan och inspirerar och motiverar till att arbeta med alla barn oavsett funktionsuppsättning 

Onsdagen den 5 maj kl. 10.00–12.00

Välkommen till ett digitalt seminarium om tillgänglighet och hur vi i dansen kan hitta sätt att arbeta med alla barn i skolan – oavsett funktionsuppsättning. Webbinariet kompetensutvecklar och inspirerar er som jobbar med barn och unga till att använda olika sätt att kommunicera och inkludera med dansen som verktyg. Målgruppen är kulturombud och andra inom skola och utbildning med intresse av frågor om tillgänglighet. 

Målet är att samtalet, frågorna och reflektionerna sen kan tas med till skolan, diskuteras, vidareutvecklas och leva vidare utifrån de olika behov ni har. Webbinariet kommer att innehålla föreläsning, modererat samtal och interaktiva delar i mindre grupper. 

Webbinariet äger rum onsdagen den 5 maj kl. 10.00–12.00 och hålls av Anna Emilsson, en av två verksamhetsledare på Språng, och Monika Milocco, konstnärlig chef dans på Regionteater Väst. Deltar gör även 1-2 unga dansare från det integrerade semiprofessionella danskompaniet SpinnUnga. 

Webbinariet är kostnadsfritt men anmälan krävs! Maila din anmälan senast 30 april med namn, titel och arbetsplats till elin.svensson@regionteatervast.se så återkommer vi med en länk till Zoom-mötet.

Webbinariet är ett samarbete mellan Regionteater Väst och Språng.