Gå till innehåll

Skapande skola

Varmt välkommen att boka oss på Regionteater Väst för Skapande skola-projekt inom drama och dans!

Att få arbeta med drama, dans och gestaltning i en grupp kan vara ett enastående tillfälle att upptäcka nya sidor hos sig själv och varandra. Med lek, rörelse, övningar och samtal strävar vi alltid efter att väcka barnens kreativitet och lust. 

Genom vårt arbete inom Scenkonst Plus har vi många års erfarenhet av att genomföra olika typer av Skapande skola-projekt. Våra scenkonstpedagoger Ulrika Liljedahl (dans) och Helena Wilén (drama) håller i workshoparna och samarbetar även med erfarna och utbildade frilansande pedagoger.

I foldern "Dans, teater & skapande skola" kan du ta del av vårt grundutbud. Projekten kan beställas helt fristående, i anslutning till att ni ser en föreställning eller i kombination med varandra. Vi har möjlighet att i viss utsträckning anpassa dem efter behoven på skolan, och kan även skräddarsy ett projekt helt utifrån era önskemål.

Vi vill gärna vara så tillgängliga och flexibla som möjligt och försöker anpassa passen efter gruppens eller enskilda elevers behov. Det gäller alla årskurser i grundskolan.

Ett projekt kostar 1 000 kr exkl. moms per timme och pedagog, inklusive förberedelsetid, restid och reskostnader. Vid flera workshoptillfällen kan timpriset bli lägre. Vid behov av hotellövernattningar så tillkommer detta. Material ingår oftast, men kan tillkomma vid speciella tillfällen. För pris i samband med föreställning kontakta respektive producent/turnésamordnare.

Har du frågor eller vill boka in oss? Varmt välkommen att höra av dig till scenkonstplus@regionteatervast.se

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.