”Hej Pappa! Det är konstigt för ibland känns det som jag håller tillbaka för jag tänker att du är ömtålig. Att du faktiskt inte vet hur saker och ting ligger till här ute. Det är som att det finns en liten värld och så finns det en stor värld. Och jag som kanske borde vara i den lilla världen, jag är i den stora världen. Och du är i den lilla världen.”

Dottern är en nyskriven monolog för högstadiet av Lisa Lindén. Dottern är en pjäs om närhet, men också om livets skitiga stunder och platser som ryms inom en alldeles vanlig familj.

LISA LINDÉN debuterar som manusförfattare med pjäsen Dottern. Hon har tidigare gett ut boken ”Det dom inte sa – om hur jag blev feminist” och arbetar på Regionteater Väst som dramaturg. 

ULF MICHAL regisserade senast på Regionteater Väst föreställningen ARG 2010. Sommaren 2014 är Ulf Michal även aktuell med att regissera Bredfjällspelen på Bredfjället, Ljungskile. 

MICHAEL ENGBERG är en del av Regionteater Västs fasta ensemble och är under våren 2014 aktuell med Rösträtten för högstadiet.

INFORMATION & BOKNING
Julia Boström, producent, 0725-309197
julia.bostrom@regionteatervast.se

Föreställningsbilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här