Gå till innehåll

Justine

Justine har fått sitt namn efter justice - rättvisa

Justine är speciell, stark och vågar mer än de flesta. Justine vet bestämt vad rättvisa är. Justine vet också att du duger som du är. Du är fantastisk och unik och behöver inte vara som alla andra. Att vara olika är bra!

Justine leker med innanförskap och utanförskap. Innanförskap kan vara att ingå i en grupp, höra till, men också att ha kontakt med sig själv. Går det att vara utanför gruppen, men ändå känna ett innanförskap? Justine undersöker vad frihet kan vara. Kanske är det motsatsen till struktur, organisation och system?

Visst måste det väl finnas olika sätt att leva sitt liv, vara och klä sig på! Med humor, men också med djup och respekt tar detta dansverk livet på allvar.

Alla har rätt att vara som de är. Och rättvisan måste finnas! Koreografen Charlotta Öfverholm har tillsammans med scenografen Elle Kunnos de Voss skapat ett rum där fantasin får utrymme, där var och en är unik och hjälper oss att vilja skipa rättvisa.

Produktion

Ensemble

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Tillåt inte
Tillåt kakor