PRODUCENT - TEATER, REGIONTEATER VÄST

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för en ung publik och en av landets största producenter av dans och teater. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6-16 år. Regionteater Väst har två produktionshus, ett i Borås för dans och ett i Uddevalla för teater. Verksamheten omsätter årligen ca 47 mkr och 55 årsarbeten varav ett 40-tal tillsvidareanställda – konstnärer, tekniker och administratörer – alla med fokus på att ge barn och unga en möjlighet att möta en levande scenkonst som placerar deras röster i centrum. Vi spelar ungefär 500 föreställningar under ett år och möter ca 45 000 personer. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun. 

OM ARBETET

Vi erbjuder vi dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du arbetar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla.
Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen. 
Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt administrativt arbete inom ramen för funktionen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har arbetat några år med produktion av scenkonst eller liknande arbete. Meriterande är om du har kunskaper om avtal och erfarenhet av teaterproduktion. Du har goda administrativa kunskaper, är ordningsam och strukturerad.

Du har hög samarbetsförmåga samt lätt för att formulera dig i tal och skrift. Arbetets karaktär ställer höga krav på kreativitet, lyhördhet samt ett prestigelöst förhållningssätt. Detta tycker vi präglar arbetsklimatet på Regionteater Väst, där vi hoppas att du ska trivas och utvecklas med oss. Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats. 

ANSÖKAN

Ditt CV och en motivationstext, om varför du är rätt person för jobbet, skickar du via mail till: ulrika.liljedahl@regionteatervast.se 
Märk mailet ”Producent Uddevalla”. Ansök senast den 14 december 2020. 

Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 mån. provanställning
Tillträde: Februari 2021, eller överenskommelse.
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetsort: Uddevalla
Kontakt: Ann Lundberg, Chefsproducent, 0705-08 05 57, ann.lundberg@regionteatervast.se
Fackliga företrädare: Jenny Nilsson, Teaterförbundet, 070-9665261, jenny.nilsson@regionteatervast.se

OM VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Västra Götalandsregionen ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla samt arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela regionen.