Gå till innehåll

Ledig tjänst: Producent

Regionteater Väst är Sveriges största turnerande scenkonstinstitution för barn och unga och en av landets största producenter av dans- och teaterföreställningar för en ung publik. Vi skapar scenkonst som är tillgänglig och utmanande och som i tilltal och ämnesval främst riktar sig till människor mellan 6–16 år. Vårt uppdrag kommer från Västra Götalandsregionen och Uddevalla kommun.

OM ARBETET

Vi erbjuder dig ett utvecklande och kvalificerat arbete där du jobbar såväl strategiskt som operativt. Som producent kommer du att arbeta med produktionerna i Uddevalla. Producenten ansvarar för att leda och planera produktionerna, i samarbete med konstnärlig chef, teknisk samordnare och chefen för tekniska avdelningen.

Producenten har budget- och resultatansvar och ska delta i marknadsplaneringen, sälja och turnélägga teaterproduktioner, samt administrativt arbete inom ramen för funktionen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har arbetat flera år som projektledare eller producent inom scenkonstområdet. Som person är du samarbetsinriktad, lyhörd och öppen för utveckling och lärande. Du är bekväm i sociala sammanhang, såväl interna som externa, och är kommunikativ. Du är mål- och resultatinriktad och tar ansvar för helheten. Du har goda administrativa kunskaper, är ordningsam och strukturerad.

Arbetet kräver hög självständighet samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Arbetets karaktär ställer också höga krav på kreativitet och initiativförmåga, samt ett prestigelöst förhållningssätt. Du skall ha kunskap om ekonomi och ekonomiuppföljning och du skall ha körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation.

Vi välkomnar olika livserfarenheter och bakgrunder till tjänsten och vår arbetsplats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ANSÖKAN

Ditt CV med en motivationstext om varför du är rätt person för jobbet skickar du via mail till svar@regionteatervast.se. Sista ansökningsdag 15/12. Märk mailet med ”Producent, Uddevalla”

Varmt välkommen med din ansökan!

Planerade dagar för intervjuer är 8/1 samt 9/1 2024.

Vid anställning ska ett utdrag ur belastningsregistret uppvisas, enligt Lagen om belastningsregister (2013:852).

Placeringsort: Uddevalla
Anställningsform: Tillsvidare anställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1

Kontakt:
Ann Lundberg 0705-08 05 57. Chefsproducent, Regionteater Väst.
Ulrika Kärrö. 0722-089718. Fackliga företrädare, Scen och Film

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 

Regionteater Väst är en del av Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Västra Götalandsregionen ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Västra Götalandsregionen arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

 

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Tillåt inte
Tillåt kakor