Den 10 oktober klockan 19.00 intar Showskolan vår scen i Uddevalla med musikalen Fyra bröllop och en begravning. Biljetter säljs via Medborgarkontoret i Uddevalla samt på Ticnet.

Läs mer och boka biljetter 

 

Regi : Agneta Granqvist  Koreografi/Scenografi : Cathrin Tingqvist

Möt Charles, en inbiten ungkarl som tycks tillbringa allt större del av sin fritid med att gå på alla andras bröllop med sina vänner. Ju fler bröllop han går på desto mer livrädd blir han att gifta sig själv. Hans ungskarlsliv har rymt mängder av charmiga och begåvade flickvänner. Men inte en enda har lyckats få honom till altaret. Så händer det. Charles möter Carrie, två människor som är skapta för varandra möts och han kämpar hårt för att inte lära känna henne - eller ännu värre- att bli förälskad i henne. Men under tre vigslar och en begravning senare, så slår ödet till.

Det är ingredienserna i Showskolans nyskrivna musikal efter den klassiska filmen.

En romantisk och humoristisk musikal där de mest oväntade händelser inträffar i en hysterisk anda. Vändningar som ingen kunde ana i ett hav av bröllopsklänningar, präster som ingen förstår, och brudgum som tvekar vid själva altaret . Allt mixat med bröllopsgäster som alla har sin speciella karaktär och utstrålning.

 

Pressbild RGB Fyra broellop och en begravning Fyrbodal