Gå till innehåll

Dansakademin

Utveckling av danskonst för barn & unga

Dansakademin är en plattform för utveckling av danskonst för barn och unga. Dansakademin vänder sig till dig som arbetar konstnärligt med dans eller är intresserad av danskonst och vill veta mera, vill öka din kompetens om dans.

Varje år arrangerar Dansakademin labb där koreografer och dansare ges utrymme att utforska, utveckla och testa sina koreografiska idéer. Till labben kopplas coacher med lång erfarenhet inom sina områden - dramaturgi, koreografi, scenografi, etc. – för att stötta den konstnärliga processen utifrån koreografernas och dansarnas behov av kompetens och stimulans.

Vi bjuder också in till samtal och seminarier om danskonst för barn och unga i vår serie Dansrummet. Det är vår förhoppning att Dansakademin ska vara en plats där olika erfarenheter och kompetenser möts i en öppen och kreativ atmosfär.

Dansakademin samverkar med en mängd olika aktörer inom scenkonstbranschen. Kontakta oss för att veta mer!

Aktuellt

Följ oss

nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev »
Se tidigare nyhetsbrev »

sociala medier

Facebook »
Instagram »  

KONTAKT 

Har du frågor om våra aktiviteter eller har förslag på samarbeten som berör utveckling av scenkonst för barn och unga? Tveka inte att kontakta Luisa Denward, producent: luisa.denward@regionteatervast.se alt. 0738–44 14 80.

 

 

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.