Gå till innehåll

100 sätt att laga barn

En receptsamling om livets början

100 sätt att laga barn är en receptsamling över konsten att tillreda ett liv. Om längtan efter att få bära en annan människa och att själv få bli buren. En föreställning om biologi, omsorg och godisbjörnar.

I 100 sätt att laga barn möts fyra receptspecialister; en sockerbagare, en kock, en bambatant och en slaktare som med nya perspektiv tar sig an vår stora skapelseberättelse. 

Koreografen Carl Olof Berg har tidigare bland annat regisserat Hopp och hinder på Regionteater Väst, Rapport från ett omklädningsrum på Västmanlands teater och Skirtpower för Danskompani Spinn. 

Scenograf och kostymdesigner Jenny Kronberg har arbetat med produktioner som Angels in America på Dramaten, X på Unga Klara och Jag ringer mina bröder på Stockholms Stadsteater. 

100 sätt att laga barn är ett samarbete mellan de två scenerna för dans och teater på Regionteater Väst.

Produktion

KOREOGRAFI Carl Olof Berg SCENOGRAFI & KOSTYM Jenny Kronberg MUSIK Tomas Elfstadius TEXTILDESIGN Ellen Dynebrink LJUSDESIGN Ida Gustafson

Ensemble

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.