Gå till innehåll

Between

En föreställning om rädsla

Vad är det som gör dig riktigt rädd? Alltså på riktigt sådär skiträdd och nervig att det känns som om du vill kräkas? Tänk om... någon du älskar dör, om din bästis överger dig, om huset börjar brinna, om din nätkompis visar sig vara 37 år gammal, om strömmen går när du är ensam hemma på kvällen, om all regnskog i världen skövlas eller någon plötsligt vill dig verkligt illa. Vad skrämmer mest, verkligheten, drömmen eller fantasin?

Hur känns det att vara en "tweenie", i brytningstiden mellan barn och vuxen? Att få lov att vara fri och lekfull men samtidigt krävas på en massa ansvar? Kanske längtar man efter de där spännande tonåren som hägrar, men samtidigt tycker man det är skönast att vara hemma och ha fredagsmys. Hur förhåller man sig till den ovissa framtiden?

Regionteater Väst utforskar i föreställningen Between den unga människans rädslor. Vi följer upp det framgångsrika "Projekt:ID" och fortsätter att arbeta processbaserat, där repetitionerna sker nära vår målgrupp - denna gång barn i mellanstadieåldern.

INFORMATION & BOKNING
Ida Svanberg, producent 0522-919 87
ida.svanberg@regionteatervast.se

Produktion

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Sagt om föreställningen

Det är svårt att tänka sig ett bättre sätt att visa unga människor att teater kan vara av stor betydelse och det är ett fantastiskt sätt att öppna för samtal...

- Bohusläningen

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.