Gå till innehåll

Bortom trädgränsen

Hjärtligt välkomna till en o(t)roligt (o)rolig föreställning!

Bortom trädgränsen lurar en massa faror. Där finns den stora bilvägen, björnar, vilda djur, galningar eller kanske skelett och inte minst storskogen själv.

Föreställningen utgår från känslan oro. Vad är det för något? Var kommer den ifrån? Vad är de vuxna oroliga för? Vad kan göra ett barn oroligt? Vad är motsatsen till oro och var sitter den i kroppen?

I Bortom trädgränsen vilar inte bara i begreppet oro. Tar man bara bort ett ”o” finner vi ro. Men lägger man till ett ”o” på ”rolig” är vi förstås där igen. Föreställningen vill undersöka och gestalta den märkliga känslan som infinner sig så fort man inte riktigt är säker på sin sak.

På gamla tiders kartor kan man läsa, om då ännu outforskade landområden, att ”There will be dragons”. Vi tänker nu gå ut på okänd mark och leta upp några drakar för att sedan komma tillbaka till den ritade kartan och berätta för er vad vi sett.

I Bortom trädgränsen möter vi kanske några vilsna själar och trygga stubbar. Kanske råkar någon avslöja en hemlig koja och kanske måste denne någon genast starta en ny, som förhoppningsvis förblir hemlig. Vi är lika spända som er över vad vi kommer att få vara med om!

Till stöd i vårt arbete med att skapa föreställningen har vi haft flera möten med sex-, sju- och åttaåringar som har hjälpt oss att bena ut begreppen. Bortom trädgränsen kommer att bjuda på musik, verklighet, hemligheter och magiska upplevelser.

Produktionen är ett samarbete med Folkteatern Göteborg.

INFORMATION & BOKNING
Lisa Gröön, producent 0522-919 87
lisa.groon@regionteatervast.se

 

Folkteatern rgb150dpi

Produktion

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.