Gå till innehåll

Får jag lov

En serie samtalsduetter om dans

I en serie samtalsduetter angriper Helena Lundqvist, dansare och koreograf, viktiga frågor med humor och nyfikenhet. En video-pod om dans.

 

Produktion

SäSong 2

I den andra säsongen flyttas fokus till koreografer och dansare för samtal om vad koreografi är och inte är, skapandeprocesser och mycket till. Säsong 2 släpps löpande under hösten 2023.

S2, Avsnitt 1: Helena Franzén

S2, Avsnitt 2: Björn Säfsten

S2, Avsnitt 3: Anna Pehrsson 

- - -

SäSong 1

Får jag lov att prata om dans med kulturpolitikerna, tjänstemän/-kvinnor och andra högre uppsatta i kulturen? De som jag aldrig fått lov att prata dans med, knappt ens träffa, trots att de i allra högsta grad tar beslut som ligger till grund för att jag ens får lov att dansa.

Avsnitten spelades in på olika platser i Västra Götalandsregionen och hade premiär under 2020. Avsnitt 1 (25/11): Susanna Dahlberg, VD Regionteater Väst. Avsnitt 2 (2/12): Conny Brännberg, ordf. Västra Götalandsregionens kulturnämnd. Avsnitt 3 (9/12): Sara Andersson, ordf. Borås Stads kulturnämnd. Avsnitt 4 (16/12): Katti Hoflin, kulturchef Västra Götalandsregionen.

S1, Avsnitt 1: Susanna Dahlberg » 

s1,Avsnitt 2: Conny Brännberg » 

s1, Avsnitt 3: Sara Andersson »

s1, Avsnitt 4: Katti Hoflin » 

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.