Gå till innehåll

Hur du blir en Good Guy

En föreställning om våra föreställningar om våld

Har du problem med våld? Tycker du att du ser för mycket våld i världen? Eller är du rädd för att du inte alltid vet vad som är våld och inte? Oroa dig inte! Föreningen Good Guys finns här för dig. Genom ett fåtal enkla och okomplicerade metoder lär vi dig vad våld är.

Vi visar vägen till ett våldsfritt liv, vi hjälper dig att syna ditt eget våldsbeteende och vi omvandlar ditt inre vilddjur till en fluffig krambjörn. Föreningen Good Guys – för dig som inte vill vara en bad guy!

Föreställningen Hur du blir en Good Guy utforskar våld i en bred bemärkelse och utmanar oss att ställa frågor om våra egna våldsnormer. Hur förväntar vi oss att våld ska se ut? När tycker vi att våld är underhållande eller spännande? Och finns det egentligen någon som får vara våldsam?

Sofi Orem Skoglund är regissör, utbildad på Den Danske Scenekunsthögskolan i Köpenhamn. Hon är verksam både i Sverige och Danmark och har bland annat regisserat föreställningen Det jag bara vågar drömma om på Dalateatern.

Maja Döbling är scenograf och kostymdesigner och är utbildad på Royal Academy of Dramatic Art i London och Stockholms Konstnärliga Högskola. Maja har tidigare jobbat på band annat Turteatern, Uppsala Stadsteater, Backa Teater och Angereds Teater. 

Produktion

REGI Sofi Orem Skoglund SCENOGRAFI & KOSTYM Maja Döbling 

Ensemble

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.