Gå till innehåll

Om drömmar

Av Camilla Ekelöf och Peter Lagergren.

Man drömmer på natten och på dagen. Det kan vara läskigt, vackert, utomjordiskt, knasigt, overkligt och verkligt. Man vaknar och frågar sig; har det hänt eller är det bara i drömmen det händer? Är det något som har hänt på dagen som gör att man drömmer på natten? Kanske har man hört en läskig historia eller sett en film, varit på landet eller badat i havet.

Drömmar är väldigt personliga och speglar starkt de liv vi lever. Vissa kulturer tillskriver drömmarna en stor och viktig plats i livet.

Dröm fritt! Vad vill jag bli när jag blir stor, vart vill jag bo, hur lever jag och mår jag, vilka finns i min närhet? Finns det någon framtid? Drömmarna kan ge kraft och vägledning. Vad drömmer du om?

Under föreställningen kan du dela med dig av din dröm så dansar vi den för dig och tillsammans!

Peter Lagergren använder rytmer, kroppen som slagverk, snabba fötter och stepp. Camilla Ekelöf står för flödande, mjuka, långsamma rörelser, linjer och riktningar. Två koreografer som möts i samma föreställning genom kontrasternas rörelsespråk.

Föreställningen är ett samarbete mellan Regionteater Väst och Gottsunda Dans och Teater.

INFORMATION & BOKNING
Cathrine Ericson, 033-120 348
cathrine.ericson@regionteatervast.se

Produktion

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.