Gå till innehåll

Utmaningar

En fysisk föreställning om vikten av våra val

Varje dag möter vi orättvisor och upplever missförstånd. Ibland går de att hantera på skolgården, eller hemma vid köksbordet. Men när grupper ställs mot varandra, när det är tufft att vara annorlunda, då står vi inför utmaningen att hitta fler sätt att kommunicera.

I föreställningen Utmaningar möter publiken flera olika situationer som inbjuder till fantasifulla lösningar. Dansarnas kroppar kan bli robotar, som blir till drakar och som likt drömmarna tar nya former. Vardagliga ställningstaganden synliggörs med fysiska uttryck och med hjälp av humor vänds problem till möjligheter. 

Koreografen Kasper Ravnhøj från Mute Company garanterar att även dansarna får fysiska utmaningar då akrobatik och energi är kännetecken för hans arbete.

Det danska kompaniet Mute Comp. Physical Theatre har funnits sedan 1999 och grundades av Kasper Ravnhøj and Jacob Stage. Mute Comp. Physical Theatre har vunnit flera priser och ligger i framkant på den danska scenkonstscenen. Sedan 2008 är Kasper Ravnhøj konstnärlig ledare. För mer information besök Mute Comps hemsida.

 

Produktion

Ensemble

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.