Gå till innehåll

Världsrekordet

En scenkonstföreställning för högstadiet

Regionteater Väst tänker slå ett världsrekord! Vi vet inte riktigt vilket och inte heller riktigt hur vi ska göra det … Men vi tänker försöka!

För att göra det skapar vi det bästa laget: Dansare, tekniker, kompositör, skådespelare, rekvisitör, producent, koreograf. Vi läser coachningsböcker för inspiration och tar hjälp av utomstående experter på teamarbete. Vi sätter upp ett gemensamt mål, vi ger varandra mod att anta utmaningen, vi svettas och kämpar tillsammans. Kort sagt – vi gör varandra bra. Hela vägen in i kaklet. Dä ä bar å åk.

Den interaktiva föreställningen VÄRLDSREKORDET är vår höghöjdsträning. Där ord och kropp, musik och rum möts visar vi våra styrkor och svagheter. Sedan, efter sju veckors turné och möten med 2000 högstadieungdomar, är vi redo för vår egen titelmatch, vår OS-final, vårt Super Bowl. Den helt unika föreställningen REGIONTEATER VÄST FÖRSÖKER SLÅ ETT VÄRLDSREKORD kommer att ges endast en enda gång i slutet av oktober 2016. Och då gör vi det – slår ett världsrekord!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produktion

Ensemble

Bilder

Högupplösta föreställningsbilder hittar du här

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.