Gå till innehåll

Välkommen

En inbjudande och musikalisk föreställning om att få vara med

Lyssningsföreställningen

Tyvärr kan vi inte längre erbjuda ljudfilerna för nedladdning då det tillfälliga avtalet mellan Dramatikerförbundet och Svensk Scenkonst löpte ut 30/9 2020. Ifall ett nytt avtal kommer upprättas publicerar vi lyssningsföreställningen på nytt.

- - - 

Välkommen – Lyssningsföreställningen

Välkommen – Lyssningsföreställningen är i första hand gjord för att ni ska lyssna tillsammans i klassrummet. Vi har valt ut vissa scener ur teaterföreställningen och kopplat ihop dem med övningar ur vårt pedagogiska material. Efter varje scen kommer därför en hänvisning till en särskild övning, som du finner i PDF:en nedan.

Lyssningsföreställningen är uppdelad i två akter (=två ljudspår) om cirka 18 minuter vardera. Du finner respektive scens starttid i det pedagogiska materialet. Ni kan lyssna och pausa som ni vill. Akt 1 slutar med en dansscen och då får ni gärna vara med och dansa i klassrummet.

I slutet av det pedagogiska materialet finns bilder på de fyra karaktärerna och här kan ni läsa mer om och se bilder på hur det såg ut när vi spelade Välkommen på en teater. Ni kan välja om ni vill titta på bilderna eller om ni vill använda er fantasi och själva hitta på hur personerna och miljöerna ser ut.

Mycket nöje!

>> KLICKA HÄR FÖR ATT SE DET PEDAGOGISKA MATERIALET <<

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till våra utskick och håll dig uppdaterad om Regionteater Väst.

Tack för din anmälan

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka denna webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Tillåt inte
Tillåt kakor